Lägenhetslarm

Att skaffa lägenhetslarm

Hemmet är en plats där det är viktigt att du känner dig trygg, och att du känner att det är en plats du alltid kan dra dig tillbaka till. Tyvärr ökar lägenhetsinbrotten markant, och det är idag viktigt att skydda ditt hem även om du inte bor i villa. Med ett lägenhetslarm är du skyddad vid brand eller inbrott alla dygnets timmar, alla dagar. Du kan välja mellan olika avancerade system, vissa kan du till och med installera själv!

 

Djurtolerant kameradetektor

Kameradetektor till lägenhetslarm

Har man kamerabevakning kan man enkelt koppla upp sig till hemmets webbkamera och kolla vad som händer i hemmet när man är borta. Det passar också utmärkt om man har husdjur och vill se hur de har det. Se då till att rörelsedetektorerna i ditt lägenhetslarm är husdjursvänliga och kan skilja din hund eller katt från en inbrottstjuv!

 

Larmcentral
Du kan ha ditt larm kopplat till en larmcentral, så att säkerhetsvakter kommer om ett inbrott skulle ske eller utryckning skickas vid brand. Det finns andra typer av larm som först notifierar dig och därefter låter dig bestämma åtgärd. Man kan då först se på webbkameran vad det är som händer i huset och se att det inte är ett falsklarm. Skulle man resa bort kan man också välja att låta en vän eller släkting passa larmet, för att vara närmare på plats om något händer.

 

Kostnad och installering
Det kostar en del att installera flera lägenhetslarm, men givetvis så finns det undantag här med. Se bara upp så att du inte köper ett så kallat Kina-larm eller någon annan produkt av lägre kvalitet som ofta ger falsklarm. Ett larm vi starkt kan rekommendera är Powermaster 10 från Visonic, som är ett av de bästa på marknaden men samtidigt går att komma över till riktigt bra priser! Något man ska tänka på är att ifall någon skulle hända kan du spara in på både kostnader och oro om du är larmad. Tänk bara på vad som händer om en brand utbryter i ditt hus. Ett larm kan förhindra att ett hus brinner ner genom att tidigt notifiera dig och brandkåren om branden. Det är dags att tänka på er och hemmets säkerhet och installera ett lägenhetslarm för att garantera att ni får ha ert hem i trygghet!

Posted in

Permalink

Sociala Medier

Följ oss på: